terug naar zoekresultaten

Technisch tekenstage in SolidWorks voor derdejaars werktuigbouwkundige


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Uden
Regio's Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Venlo, Helmond
Studierichting(en) Techniek, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Lucht en ruimtevaart techniek, Automotive Management, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit bedrijf zoekt een enthousiaste derdejaarsstudent die de engineeringsafdeling wil komen versterken. 

Als stagiair zal jij aan de slag gaan met technisch tekenen in SolidWorks. Naast het ontwerpen en maken van nieuwe tekeningen, kun je ook meewerken aan het omzetten van ontwerpen naar SolidWorks. Het bedrijf is momenteel namelijk bezig met de omzetting van AutoCAD naar SolidWorks. Daarnaast zal je verschillende engineeringswerkzaamheden op gaan pakken ter ondersteuning van het engineeringsteam. Kortom, een brede en gevarieerde tekenstage voor iemand met een WTB achtergrond! 

Je komt terecht in een internationale, innovatieve organisatie die gevestigd is in de regio van Uden. Het bedrijf bestaat uit leuke, professionele medewerkers waar je erg veel van kunt leren. Binnen de organisatie heerst een informele en open sfeer. Bedrijf

Deze internationale, technische organisatie is gevestigd in de regio van Uden en is gespecialiseerd in het maken van klantspecifiek maatwerk. Ze zijn vooral op de zakelijke markt actief en hebben de laatste jaren een mooie naam opgebouwd. Internationaal hebben ze meer dan 200 man in dienst, in Nederland werkt momenteel ongeveer 40 man. Binnen de organisatie heerst een leuke, informele en open sfeer.

Profiel kandidaat

- No nonsense
- Harde werker
- Informeel
- Open

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio