terug naar zoekresultaten

Vierdejaars WTB opdracht richting standaardisatie en doorontwikkeling producten


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Alkmaar
Regio's Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend
Studierichting(en) Techniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Commercieel ingenieur, Mechatronica, Autotechniek, Industrieel ontwerpen, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Constructiestudies, Embedded systems, Werktuigbouwkunde, Industrieel ontwerpen, Lucht en ruimtevaart techniek, Techniek en maatschappij, Technische Natuurkunde, Automotive Management, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Technische natuurkunde, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum augustus 2018

Opdracht

Dit bedrijf wil gaan kijken of ze bepaalde producten kunnen gaan standaardiseren en doorontwikkelen en daarvoor zijn ze op zoek naar een enthousiaste vierdejaars student. 

Als afstudeerder zal jij gaan kijken of ze deze producten kunnen gaan doorontwikkelen en hoe ze dit het beste kunnen gaan doen. De precieze opdracht zal je in samenspraak met het bedrijf formuleren, zodat er rekening gehouden kan worden met de behoeftes van het bedrijf en jouw persoonlijke wensen. Kortom, een mooie opdracht richting het doorontwikkelen en standaardiseren van innovatieve producten! 

Je zal terecht komen op de engineeringsafdeling, die bestaat uit gedreven en vakkundige medewerkers. Binnen het bedrijf heerst een informele en leuke sfeer en het bedrijf biedt uiteraard ook goede begeleiding. Omdat het bedrijf internationaal actief is, is het wel belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Mocht je jouw afstudeeropdracht succesvol afronden, is er zelfs een kans om meteen door te stromen in een leuke startersfunctie! Bedrijf

Dit dynamische en innovatieve bedrijf ontwerpt, produceert en levert klantspecifieke systemen voor bedrijven over de hele wereld. Ze zijn actief in diverse sectoren en groeien de laatste tijd snel. Binnen het bedrijf hangt een informele, open en leuke sfeer. Het bedrijf is gevestigd in de regio van Alkmaar en bestaat uit professionele en gedreven medewerkers.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Open
- Proactief
- Zelfstandig
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio