terug naar zoekresultaten

Engineering afstudeeropdracht richting standaardisering installaties


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Tilburg
Regio's Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Delft, Dordrecht, Breda, Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Helmond
Studierichting(en) Techniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Mechatronica, Autotechniek, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Embedded systems, Werktuigbouwkunde, Techniek en maatschappij, Automotive Management, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit familiebedrijf in Tilburg zit in de technische installaties en op dit moment moet iedere tekening elke keer vanaf het begin af aan opgezet worden. Ze willen graag dat iemand een aantal van hun installaties gaat engineeren zodat het meer gestandaardiseerd kan worden. Hiervoor zijn ze op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die hier een opdracht in op wil pakken. 

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig een opdracht op te gaan pakken, waarin jij je zal richten op het standaardiseren van een aantal installaties. Binnen de organisatie gebruiken ze AutoCAD, dus enige kennis hiervan is wel belangrijk. 

Je zal terecht komen op de engineeringsafdeling die bestaat uit professionele en betrokken engineers. Het bedrijf biedt jou een werkplek en de begeleiding die jij nodig hebt om deze afstudeeropdracht succesvol af te sluiten. Mocht er een klik zijn, is de kans ook zeer groot dat jij na het afstuderen meteen kan doorstromen in een leuke startersfunctie. Al met al, een uitdagende afstudeeropdracht met serieuze carrière mogelijkheden! 


Bedrijf

Dit familiebedrijf is gevestigd in Tilburg en maakt technische installaties. Ze zijn internationaal georiënteerd en momenteel heeft de organisatie ongeveer 50 medewerkers in dienst. Binnen het bedrijf hangt een leuke en informele werksfeer.

Profiel kandidaat

- Zelfstandig
- Analytisch vaardig
- Communicatief vaardig
- Technische affiniteit is grote pre

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio