terug naar zoekresultaten

Vierdejaarsopdracht WTB richting optimalisatie productieproces


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Velsen
Regio's Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Leiden
Studierichting(en) Techniek, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf doet het erg goed in de markt en om ervoor te zorgen dat ze de komende tijd kunnen blijven groeien, zijn ze op zoek naar een afstudeerder die zich bezig wil gaan houden met procesoptimalisatie. 

Als afstudeerder zal jij een opdracht oppakken in de richting van het optimaliseren van het productieproces op werktuigbouwkundig vlak. Hoe de precieze opdracht eruit zal gaan zien, zal in samenspraak met het bedrijf overlegd worden, maar het is de bedoeling dat jij uiteindelijk een advies uit gaat brengen over hoe het bedrijf het productieproces kan gaan optimaliseren. 

Het team waar je in terecht komt bestaat uit professionele en vakkundige medewerkers waar je erg veel van kan leren. Daarnaast biedt het bedrijf ook goede begeleiding, zodat jouw afstudeerperiode soepel zal verlopen. 


Bedrijf

Het bedrijf is een technische dienstverlener, gevestigd in Velsen. Ze doen het erg goed in de markt en zijn de laatste jaren ook sterk gegroeid. Binnen het bedrijf hangt een leuke, informele sfeer. Het team bestaat uit ongeveer 50 betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Profiel kandidaat

- Initiatiefrijk
- Harde werker
- Proactief
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio