terug naar zoekresultaten

Technisch product ontwikkelen voor afstudeerder bij veelzijdige producent


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Venlo
Regio's Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Venlo, Roermond
Studierichting(en) Techniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Mechatronica, Bouwkunde, Autotechniek, Industrieel ontwerpen, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Industrieel ontwerpen, Techniek en maatschappij, Automotive Management, Flexibele productie automatisering, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

De markt waar deze gerenommeerde en veelzijdige producent op opereert is sterk aan het groeien. Momenteel zijn zij bezig met de ontwikkeling van een nieuw product. Als afstudeerder krijg je de mogelijkheid om zelfstandig een technisch product te ontwikkeling op mechanisch vlak. 

Dit bedrijf heeft een nieuw concept ontwikkeld en dit concept moet doorontwikkeld worden. Als afstudeeropdracht zul je deze nieuwe producten gaan doorontwikkelen in Inventor. Er zijn ook mogelijkheden om met SolidWorks aan de slag te gaan. Deze opdracht zal in samenspraak zijn met het bedrijf, zodat deze voldoet aan jouw wensen en die van het bedrijf. Bij goed presteren is het zeker mogelijk om door te stromen. Het is dus belangrijk dat je bereid bent om door te stromen binnen dit bedrijf.

Binnen het bedrijf in regio Venlo heerst een goede sfeer. Daarnaast biedt het bedrijf goede begeleiding tijdens je afstudeerperiode. Kortom, een zeer uitdagende afstudeeropdracht voor een gemotiveerde student. 


Bedrijf

Dit bedrijf is een gerenommeerd internationaal bedrijf gericht op technische producten. Ze hebben een naam hoog te houden en zijn altijd bezig met nieuwe innovaties. Intern komt het bedrijf over als een informele en betrokken organisatie.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Informeel
- Innovatief
- Flexibel

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio