terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht met carrière perspectief voor ambitieuze WTB'er


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Doetinchem
Regio's Deventer, Arnhem, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) Techniek, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Het bedrijf is internationaal georiënteerd en houdt zich veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ze maken momenteel een grote groei door en zoeken daarom een gedreven afstudeerder die voor hen een leuke opdracht wil gaan oppakken.

Als afstudeerder krijg je de kans om zelfstandig een opdracht op te pakken binnen de engineeringsafdeling. De precieze opdracht zal worden gevormd in samenspraak met het bedrijf. Ze willen namelijk graag dat de opdracht voldoet aan hun eigen behoeftes, maar daarnaast vinden ze het ook belangrijk dat de opdracht aansluit bij jouw wensen en interesses. 

Het bedrijf biedt ook goede begeleiding, zodat jouw afstudeerperiode soepel zal verlopen. Wanneer jij de opdracht succesvol afrond, kan je daarna ook zeker doorstromen in een leuke engineeringsfunctie. Het is dus wel belangrijk dat je hier ook voor open staat. Kortom, zoek je een uitdagende afstudeeropdracht met perspectief op een startersfunctie binnen het bedrijf? Dan is dit iets voor jou! 



Bedrijf

Deze internationale, technische producent is gesitueerd in de regio van Doetinchem en heeft al een mooie staat van dienst. Ze zijn al jaren actief in hun sector en zijn erg innovatief bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ze groeien de laatste tijd erg snel en werken voor mooie, grote klanten in zowel binnen- als buitenland. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer.

Profiel kandidaat

- No-nonsense
- Nuchter
- Informeel
- Harde werker
- Goed in samenwerken

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio