terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht WTB richting ontwerpen nieuwe machine bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Groningen
Regio's Groningen, Emmen, Zwolle, Assen, Meppel, Sneek, Veendam
Studierichting(en) Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Mechatronica, Installatietechniek, Embedded systems, Werktuigbouwkunde, Embedded Systems, Flexibele productie automatisering, Vision Robotics, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) WO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

De machines die dit bedrijf op dit moment in gebruik heeft, hebben een hoge productiecapaciteit. Voor klanten die aan een kleinere vraag voldoen, hebben ze op dit moment geen geschikte machine. Nu zoeken ze een afstudeerstagiair die een nieuwe wil gaan ontwerpen om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Als afstudeerstagiair ga jij onderzoeken hoe zij dit het beste kunnen doen. Hoe zijn de huidige machines ontworpen? Zijn er zaken die vereenvoudigd kunnen worden? Kunnen er reeds bestaande onderdelen gebruikt worden? Dit zijn vragen waar jij je mee bezig gaat houden. Vervolgens ga jij aan de slag met het ontwerpen van de nieuwe machine in SolidWorks. Aan de hand van deze ontwerpen zullen er een of meerdere prototypes gemaakt worden en wellicht ook daadwerkelijk geplaatst worden!

Tijdens het uitvoeren van je afstudeeropdracht bieden ze je uiteraard goede begeleiding. Bij een succesvolle afronding ervan zijn er ook zeker doorstroommogelijkheden binnen het bedrijf.


Bedrijf

Het is een klein industrieel en innovatief bedrijf dat machines maakt. Het overgrote deel van de geproduceerde machines gaat naar het buitenland, slechts een klein deel blijft op de Nederlandse markt.

Profiel kandidaat

- Ervaring met SolidWorks
- Kennis van PLC is een pré
- Zelfstandig
- Harde werker

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio