terug naar zoekresultaten

Afstudeeropdracht WTB richting klimaatbeheersing bij innovatief bedrijf


Type vacature Afstudeeropdracht
Plaats Regio Doetinchem
Regio's Deventer, Enschede, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Zutphen
Studierichting(en) Techniek, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Autotechniek, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Automotive Management, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit innovatieve bedrijf is momenteel bezig met een nieuwe klimaatoplossing voor hun producten en zoekt een enthousiaste afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan. 

Als afstudeerder zal jij een opdracht gaan oppakken binnen dit traject. Je zal je gaan bezig houden met het maken van een klimaatbeheersingssysteem, waarbij je aan de slag zal gaan met warmte- en koudetechnieken. Het bedrijf biedt je de kans om jouw affiniteit met de autobranche en klimaattechnieken te combineren. 

Je zal terecht komen in een team van professionals en uiteraard zal je ook goed begeleid worden gedurende de opdracht. Kortom, een uitdagende en uiteenlopende opdracht waarbij jij je verder kan ontwikkelen in jouw vakgebied!


Bedrijf

Dit familiebedrijf in de regio van Doetinchem opereert internationaal in de autobranche. Ze maken de laatste tijd een mooie groei door en zijn al jaren een bekende speler binnen de autotechniek. In het bedrijf hangt een leuke en informele sfeer.

Profiel kandidaat

- Harde werker
- Proactief
- No-nonsense
- Direct

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio