terug naar zoekresultaten

Meewerkstage Werktuigbouwkunde richting duurzaamheid bij ingenieursbureau


Type vacature 3e-jaars stage
Plaats Regio Leiden
Regio's Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Alphen a.d. Rijn, Purmerend
Studierichting(en) Techniek, Overig, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
Opleiding(en) Werktuigbouwkunde, Industriële automatisering, Commercieel ingenieur, Mechatronica, Bouwkunde, Civiele techniek, Bouwtechnische bedrijfskunde, Autotechniek, Motor- en voertuigtechniek, Techniek en maatschappij, Algemene operationele technologie, Installatietechniek, Constructiestudies, Milieu en ruimtelijke ordening, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek, Lucht en ruimtevaart techniek, Techniek en maatschappij, Technische Natuurkunde, Aardwetenschappen & Milieukunde, Sociale geografie & Planologie, Automotive Management, Lucht- en ruimtevaarttechniek, Technische natuurkunde, Constructief ontwerpen, Duurzame energievoorziening, Energietechniek, Flexibele productieautomatisering, Mechanical Design Engineer, Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde, Ontwerpen en construeren, Ontwerpprocessen en innovatie, Polymer Product Engineer, Production Engineer, Stromingsleer, Thermodynamica, Thermodynamical Engineer, Warme werktuigbouwkunde, Warmteoverdracht
Niveau('s) HBO
Startdatum per direct of in overleg

Opdracht

Dit ingenieursbureau zoekt een meewerkstagiair die het leuk vindt om deel te nemen aan meerdere projecten op het gebied van milieu en energie.

Als derdejaars ga je breed meewerken op dit gebied. Het bedrijf heeft grote en kleine projecten door heel Nederland, waar je vanaf het begin bij betrokken zal worden. Je zal verschillende werkzaamheden binnen het team oppakken en een breed takenpakket krijgen. Het is dus een erg uiteenlopende stage waarbij je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Eventueel kan je in overleg met het bedrijf een klein eigen projectje oppakken. 

Je zal werken met een team van echte professionals die jou een goede begeleiding kunnen bieden. Kortom, een erg leuke stage voor een WTB'er met affiniteit voor duurzaamheid en energie!


Bedrijf

Dit bedrijf is een klein ingenieursbureau in de regio Leiden. Het bedrijf heeft een leuke, informele sfeer en je zal je er als stagiair snel thuis voelen!

Profiel kandidaat

- zelfstandig
- proactief
- harde werker
- initiatief nemend

Sollicitatieprocedure

Spreekt de opdracht je aan? Solliciteer dan via de onderstaande "Toon interesse"-button op de opdracht. Hier kun je een motivatie schrijven. Dit geeft jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten extra te benadrukken. Zien wij op basis van je cv en motivatiebrief voldoende aanknopingspunten, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Als deze kennismaking positief is, dan plannen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek in met het bedrijf. Bij een positieve respons van de stagebiedende organisatie, zullen we jou informeren en je alle informatie van het bedrijf geven, zodat jij je kunt voorbereiden op een volgend gesprek. Hierna word je uitgenodigd voor een intakegesprek via Skype of bij ons op kantoor in Nijmegen met één van onze collega's. We zullen daarbij nader ingaan op je cv, talenten, vaardigheden en ambities. We bereiden je goed voor op het gesprek door je tips te geven over voorbereiding, presentatievaardigheden, kleding en natuurlijk over de inhoud van de stage of afstudeeropdracht. Als je zelf vragen hebt over bepaalde zaken, dan zullen wij je hiermee uiteraard ook helpen en coachen.

Ons aanbod

StageMax heeft veel samenwerkingsverbanden met stagebiedende organisaties. Deze bieden een stagevergoeding van minimaal € 250,- per maand. Via onze beproefde en professionele werkwijze gaan we via ons netwerk op zoek naar een stage of afstudeeropdracht die past bij je opleiding en voorkeuren. We brengen jou en de stagebiedende organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode vragen hebt, kan je altijd bij onsterecht. Hoewel StageMax een commercieel bedrijf is, is onze dienstverlening voor studenten 100% gratis!

Spreekt deze stage je aan?

Toon interesse

Als we op basis van je cv en motivatiebrief een goede match zien met de vacature, zullen we contact met je opnemen voor een nader kennismakingsgesprek. Wanneer je na één week niks van ons hebt vernomen en toch graag zou willen weten waarom je niet bent meegenomen in de procedure, dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Ik ben nieuw hier!

Ik heb een account. Inloggen »
Schrijf je in
E-mailadres:
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord: Verder

Laat weten dat je geïnteresseerd bent


Naam:
Telefoon
E-mailadres
Motivatie:
cv (optioneel) Als je je cv uploadt, kunnen we je het beste helpen.
 

Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio