Ons idee

Enkele jaren geleden hebben wij een groot onderzoek uitgevoerd in de stagewereld voor werktuigbouwkundigen. Hieruit bleek dat studenten lang niet altijd de stage of afstudeeropdracht kunnen vinden die ze het liefste wilden doen. Op vele stagewebsites kan je vacatures van bedrijven vinden, maar er wordt nooit echt gedacht vanuit de student zelf. Stage-werktuigbouwkunde.nl doet dat wel! Als jij reageert op één van onze vacatures, dan nemen we altijd contact je op voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Dan kunnen we samen kijken waar je interesses liggen, waar je sterke punten liggen en wat je graag wil doen. Op deze manier kan je je stage of afstudeeropdracht vinden die het beste bij jou aansluit. Stage-werktuigbouwkunde.nl is een commercieel bedrijf, maar voor jou als student is onze dienstverlening 100% gratis!

 

Visie

Onze visie luidt als volgt:

 

"Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven,
door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden."

 

De ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven staat bij ons centraal. Wij bevorderen de ontplooiing en ontwikkeling graag op persoonlijke, transparante en professionele wijze voor de student en het bedrijf. Op ieder moment in het trajact, voor, tijdens of na je stage, staan we open voor je vragen en helpen we je graag! Op ieder moment handelen wij persoonlijk professioneel en resultaatgericht.

 

Wie zijn wij?

stage-werktuigbouwkunde.nl is onderdeel van StageMax. Het bedrijf wordt gerund door arbeidsbemiddelingsspecialisten met meerdere jaren ervaring in het vak. We werken ook alleen maar met jonge mensen, alle werknemers zijn onder de 30 jaar. Hierdoor weten we uit eigen ervaring nog goed hoe het is om stage te lopen en wat je zoekt en verwacht in een stageplek of afstudeerplek. Ook weten we goed welke eisen je opleiding stelt en hoe we zorgen dat je op je plek zit op je stageplaats. We helpen je graag van de start totaan de afronding verder met je carrière en dat begint natuurlijk al bij je eerste stage!

» Wil je ons ontmoeten? Reageer dan op één van onze vacatures en wij zullen spoedig contact met je opnemen voor een persoonlijk intakegesprek.

 

Werken bij stage-werktuigbouwkunde.nl

Lijkt het je interessant om te werken bij stage-werktuigbouwkunde.nl? We hebben geregeld mogelijkheden voor:

  • Stagiairs en afstudeerders
  • Starters
  • parttime of fulltime medewerkers

Neem eens een kijkje op de vacaturepagina van StageMax voor het huidige aanbod.Stages

Stages startdatum

Stages per niveau

Stages per regio

Stagiaires en afstudeerders

Stagiaires startdatum

Stagiaires per niveau

Stagiaires per richting

Stagiaires per regio